Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - بازرس مجمع عالی نمایندگان کارگران کشوربا انتقاد از طرح مشوق های کارفرمایی گفت:پیش بینی می شود که با اجرای این طرح تعداد بیکاران دارای مدرک تحصیلی کمتر از لیسانس افزایش یابد.
به گزارش خبرگزاری آریا ، حمیدرضا امام قلی تبار،بازرس مجمع عالی نمایندگان کارگران کشور درباره وضعیت عدم امنیت شغلی کارگران گفت: هر کارگری که حقوق دریافت می کند، معادل 1.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

8 دهم برابر حقوق دریافتی هزینه آموزش برای کارفرما دارد. بنابراین هیچ کارفرمای توانمندی علاقه به تعدیل نیرو ندارد. چرا که اگر کارفرما، با کمتر از ظرفیت و توان خود فعالیت کند به ضررش است.هیچ کارفرمایی تمایل به اخراج نیروی کار خود ندارد. اما زمانی که کارگران به دلیل مشکلات معیشتی به کارفرما تقاضای افزایش حقوق می دهند, کارفرمایان از این مسئله سو استفاده می کند و می گوید با توجه به مشکلات مالی اگر نمی توانید با این حقوق کار کنید, قطع همکاری کنیم. اما واقعیت این است که کارفرمایان در شرایطی که یکی دوسال اخیر گذشت, سودهای بسیاری داشته اند.
وی با بیان اینکه کارفرمایان شرایط کرونا را حربه ای برای اخراج و پرداخت حقوق پایین کرده اند گفت:شرکت های تولیدی با توجه به اینکه در شرایط کرونا نظارتی بر روی آنها نبود, رشد هم داشته اند. به طور مثال آن دسته از مجموعه هایی که در حوزه کاشی و سرامیک فعالیت دارند, تمام محصولات خود را برای صادرات فرستاده اند. ضعف نظارت در تهیه مواد اولیه باعث شد, به هر میزانی که مواد اولیه افزایش قیمت داشته است, کارفرما محصول خود را گران کرده است. به صورت منطقی با توجه به اینکه کارفرمایان علی رغم شعاری که می دهند, و می گویند شرایط خوبی نداشتند,اما وضعیت آنها بسیار خوب بوده است و نباید کارگری را تعدیل کنند.
امام قلی تباربا اشاره به اینکه طرح معافیت های حق بیمه کارفرمایی در آینده باعث بیکاری نیروی کار کم سواد خواهد شد گفت:در این طرح آمده است که اگر کارفرمایی نیروی کار لیسانس بالاتر را جذب کند, تا 2سال از پرداخت سهم 20درصدی بیمه کارفرما معاف است. درمرحله اول این طرح توهین به نیروی کار کمتر از فوق دیپلم است. یعنی نیروی کاری که تحصیلات دانشگاهی ندارد چه کار باید کند؟پیش بینی می شود که کارفرمایان برای پرداخت نکردن سهم 20درصدی حق بیمه خود, کارگرانی که حتی دارای سابقه هستند، اما مدرک تحصیلی آنها کمتر از لیسانس است را تعدیل و به سمت طرح مشوق کارفرمایی روند و نیروی کار بالای لیسانس را به امید معافیت 20درصدی سهم حق بیمه کارفرمایان جذب کنند.
وی گفت: بهتر بود برای تهیه این طرح از شرکای اجتماعی مشورت گرفته بودند. دولت هیچگاه سهم خود را به تأمین اجتماعی پرداخت نکرده است,با اجرای این طرح کارفرمایان برای فرار از پرداخت حق بیمه به سمت جذب نیروی لیسانس و بالاتر خواهند رفت.از سوی دیگر پیش بینی می شود با این کار, مراجعه نیروی کاری که تعدیل می شود به سمت بیمه بیکاری افزایش یابد.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: نیروی کار حق بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۵۹۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹۶ هزار نفر عضو جامعه کارگری و کارفرمایی آذربایجان‌غربی هستند

علی دهقانی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان‌غربی با بیات اینکه ۹۶ هزار نفر عضو جامعه کارگری و کارفرمایی استان هستند، گفت: در حوزه ارائه خدمات به کارگران علاوه بر تاسیس خانه‌های بهداشت، ۲۰ خانه فرهنگ کار در کارخانجات و کارگاه‌ها راه‌اندازی و هزار و ۷۰۰ کارگر در قالب ۷۳ دوره با روش‌های پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی آشنا شدند.

وی با تاکید براینکه لازم است همه کارفرمایان و کارگران به قوانین کار تسلط داشته باشند، ادامه داد: در این راستا ۱۳ هزار و ۳۰۰ مورد بازرسی در کنار ۴۰۰ مورد بازرسی شبانه در سال گذشته دراستان صورت گرفته است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان‌غربی اضافه کرد: در زمینه رسیدگی به دادخواست مشاغل سخت و زیان‌آور نیز به بیش از ۲ هزار پرونده پارسال رسیدگی شده است.

دهقانی اظهار کرد: در زمینه مسایل ایمنی و حفاظت از کارگران نیز که از برنامه‌های شاخص‌های این بخش است؛ ۵۲ هزار نفر ساعت از نظر ایمنی و حفاظت در بخش کارگری، ۸ هزار و ۳۰۰ نفر در زمینه کارفرمایی و ۵ هزار و ۲۴۰نفر ساعت از مهندسان آموزش دریافت کرده اند.

وی بیان کرد: مقرری بگیران بیمه بیکاری در آذربایجان‌غربی از ۶ هزار و ۵۰۰ مورد در سال‌های گذشته به ۵ هزار و ۵۰۰ مورد در سال ۱۴۰۲ رسید و هزار نفر دوباره به سرکار برگشتند.

وی گفت: در ۲ سال اخیر ۹ شرکت تعاونی مسکن ویژه کارگران تشکیل داده شده و در زمینه مولد سازی نیز ساختمان‌های مازاد خود را معرفی کرده و مصوبه شورای عالی مولد سازی اخذ شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • اسرار قانون کار؛ ۱۰ به اضافه یک راز که از کارگران پنهان می‌کنند
  • ماندگاری نیروی کار خراسان رضوی به کمتر از ۶ ماه رسید
  • نشست هم اندیشی سازمان‌های کارگری و کارفرمایی استان
  • ۹۶ هزار نفر عضو جامعه کارگری و کارفرمایی آذربایجان‌غربی هستند
  • توجه همزمان به حقوق و مطالبات کارگری و کارفرمایی در نظام اسلامی
  • حقوق و بیمه کارگران شهرداری بندرعباس به روز شد
  • تاخیر در پرداخت حقوق کارگران معیشت آن‌ها را دشوارتر کرده است
  • کارگران مازندران خواستار اجرای بیشتر عدالت اجتماعی
  • «خدمات رایگان درمانی» برای تمام کودکان/ مشوق‌های طرح جوانی جمعیت