Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-04@05:14:49 GMT

۸۵۹۹ مقرری‌بگیر بیمه بیکاری در خوزستان وجود دارد

تاریخ انتشار: ۲۲ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۰۹۰۹۸

۸۵۹۹ مقرری‌بگیر بیمه بیکاری در خوزستان وجود دارد

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد مرعشی ظهر امروز یکشنبه در نشست خبری هفته تأمین اجتماعی، اظهار کرد: نیروهای درمان تأمین اجتماعی نیز همچون سربازانی شجاع در مبارزه با کرونا دوشادوش متولیان امر درمان مشغول به فعالیت هستند.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره کارکنان تأمین اجتماعی که جان خود را برای نجات بیماران کرونایی از دست دادند، افزود: سال گذشته شرایط اقتصادی خاصی داشتیم و در عین حال شروع آن با سیل و بعد هم بحران‌های اجتماعی مختلف ادامه داشت تا با شیوع کرونا به پایان رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل تأمین اجتماعی خوزستان با اشاره به اینکه در استان خوزستان ۳۶ شعبه سازمان تأمین اجتماعی، چهار شعبه اقماری و ۲۱ کارگزاری فعال است، تصریح کرد: در خوزستان ۸۶۵ هزار و ۹۹۵ بیمه شده داریم که با احتساب خانواده‌ها یک میلیون و ۶۵۶ هزار و ۷۶ نفر و در مجموع با احتساب مستمری‌بگیران دو میلیون و ۵۲۲ هزار و ۷۱ بیمه شده را تحت پوشش قرار داده‌ایم.

مرعشی عنوان کرد: ۲۰۲ هزار و ۳۴۰ نفر مستمری‌بگیر در سطح خوزستان تحت پوشش داریم که با مجموعه خانواده‌ها ۳۰۶ هزار و ۳۵۴ نفر می‌شوند.

وی با اعلام این خبر که بدون احتساب بیمه بیکاری کرونا هشت هزار و ۵۹۹ نفر مقرری‌بگیر بیمه بیکاری در استان خوزستان وجود دارد، ادامه داد: از جمعیت چهار میلیون و ۸۷۱ هزار و ۷۰۹ نفر استان در مجموع در بخش‌های مختلف با احتساب افراد تبعی و خانواده‌ها سه میلیون و ۳۰ هزار و ۷۶۵ نفر از جمعیت استان (۶۲ درصد) را تحت پوشش داریم.

مدیرکل تأمین اجتماعی خوزستان با اشاره به اینکه بیماری کرونا تلخ‌کامی‌هایی را برای همه ایجاد کرده و هم‌وطنان بسیاری را از دست دادیم، بیان کرد: سبک زندگی‌ها با کرونا متحول و حتی بر فرهنگ ملل نیز تأثیر گذاشت.

وی افزود: بعد از شیوع ویروس کرونا ۲۴ خدمت تأمین اجتماعی به صورت الکترونیک ارائه می‌شود که از آن جمله می‌توان به ابلاغ الکترونیک، درخواست بازنشستگی، رؤیت و دریافت احکام مستمری‌بگیران، نوبت‌دهی مراکز درمانی و درخواست صدور یا تعویض دفترچه درمانی اشاره کرد.

مرعشی یادآور شد: حذف تاریخ اعتبار از دفترچه‌ها نیز به منظور جلوگیری از تجمع در شعب کارگزاری انجام شد و ۶ روش برای استعلام حق بیمه پرداختی بیمه‌شدگان را در نظر گرفته‌ایم.

وی با اشاره به اینکه افزایش حقوق مستمری‌بگیران از خرداد اعمال شده و مابه‌التفاوت حقوق فروردین و اردیبهشت نیز در تیرماه پرداخت می‌شود، گفت: محدود بودن منابع صندوق یکی از موانع بزرگ همسان‌سازی حقوق بود ولی امسال با پیگیری‌های در سطح ملی مقرر شد تا دولت ۲۲ هزار میلیارد تومان از بدهی‌های خود را به تأمین اجتماعی در قبال سهام شرکت‌های دولتی پرداخت کند که این مانع همسان‌سازی حقوق مستمری‌بگیران رفع شود.

مدیرکل تأمین اجتماعی خوزستان تصریح کرد: حداقل حقوق دریافتی مستمری‌بگیران یک میلیون و ۹۰۰ هزار تومان و بالاترین سقف پرداختی نیز ۱۲ میلیون تومان است که با این همسان‌سازی‌ها بین ۴۰۰ تا ۸۰۰ هزار تومان به حقوق مستمری‌بگیران افزوده می‌شود.

مرعشی خبر داد: تراز مالی تأمین اجتماعی خوزستان در سال گذشته ماهی ۱۰۰ میلیارد تومان منفی بود که با توجه به افزایش هزینه‌های درمان در سال جاری و همچنین مشکلات اقتصادی که موانعی برای وصول درآمدها ایجاد می‌کند احتمال افزایش این تراز مالی منفی را پیش‌بینی می‌کنیم.

وی عنوان کرد: در دو ماه اول سال جاری منابع تأمین اجتماعی استان ۹ هزار و ۷۵۲ میلیارد ریال بود ولی میزان پرداختی در این دو ماه ۱۱ هزار و ۴۴۴ میلیارد ریال بود.

مدیرکل تأمین اجتماعی خوزستان یادآور شد: تأمین اجتماعی خوزستان پنج هزار میلیارد ریال مطالبه داریم که اگر آنها را پرداخت کنند امکان پرداخت یک هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال بدهی را داریم.

بیمه خبرنگاران

مرعشی با اعلام این خبر که هفته گذشته ۱۵۰ نفر از کارگران هفته تپه بازنشسته شده‌اند، اضافه کرد: هرگز مسائل مربوط به بازنشستگی این کارگران و حتی بیمه آنها را با مشکلات مالی پیش آمده برای شرکت ارتباط ندادیم. به هر حال هیچ کسی علاقه ندارد که کارگران در مسائل درمانی خود با مشکل مواجه شوند و برای همین همکاری خیلی خوبی را در این زمینه داشتیم.

وی در خصوص بیمه خبرنگاران گفت: بیمه خبرنگاران جزو بیمه‌های اختیاری است. بنابراین اگر خبرنگاری بیمه اجباری از نهاد یا شرکتی داشته باشد امکان رد کردن بیمه خبرنگاری اختیاری به صورت بیمه دوم را ندارد.

مدیرکل تأمین اجتماعی خوزستان با اشاره به اینکه بیمه خبرنگاری مزایای تأمین اجتماعی از جمله حق کفن و دفن، ازدواج و دیگر خدمات به غیر از بیمه بیکاری را شامل می‌شود، افزود: بیمه خبرنگاری وقتی از سمت خبرگزاری‌ها برای خبرنگاران با حقوق ثابت رد شود، جزو مشاغل سخت و زیان‌آور است ولی آنهایی که کارفرما ندارند و خویش‌فرما بیمه رد می‌کنند، شامل این تبصره سخت و زیان‌آور نمی‌شوند.

مرعشی در پایان با اشاره به اینکه خبرنگاران با سن کمتر از ۵۰ سال می‌توانند با معرفی‌نامه از ارشاد برای خود بیمه رد کنند، گفت: مابه‌التفاوت پرداختی در پایان سال‌های بیمه برای خبرنگاران مانند دیگر مشاغل چهار درصد است که پرداخت آن بر عهده کارفرما است؛ برای پرداخت این مبلغ نیز تسهیلاتی از جمله اقساطی بودن برای آنها در نظر گرفته می‌شود.

کد خبر 4972456

منبع: مهر

کلیدواژه: تامین اجتماعی خوزستان مقرری بگیران بیمه بیکاری مستمری بگیران بیمه خبرنگاران ویروس کرونا شیراز بوشهر شیوع کرونا گرگان قزوین ستاد مقابله با کرونا شهرکرد ایلام بیرجند حجاب و عفاف استانداری سمنان خطبه های نماز جمعه سیستان و بلوچستان مدیرکل تأمین اجتماعی خوزستان مستمری بگیران میلیارد ریال بیمه بیکاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۰۹۰۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد

بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین‌ اجتماعی برای افزودن والدین، همسر و فرزندان واجد شرایط خود به فهرست افراد تحت تکفل، نیازی به مراجعه حضوری به شعب این سازمان ندارند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان تأمین اجتماعی، تا چندی پیش، افراد بیمه‌شده و مستمری‌بگیر تأمین اجتماعی، برای هرگونه تغییر در افراد تحت تکفل خود، نیازمند مراجعه حضوری به شعب و کارگزاری‌های این سازمان و ارائه حضوری مدارک و اسناد موردنیاز بودند، با توسعه خدمات غیرحضوری این سازمان، اکنون این امکان فراهم شده است تا از طریق استعلام برخط از ثبت احوال یا بارگذاری مدارک مورد نیاز در سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین اجتماعی به نشانی es.tamin.ir، افراد تحت تکفل واجد شرایط خود را به‌عنوان افراد «بیمه‌شده تبعی» زیر پوشش بیمه‌ای خود قرار دهند.

درخواست نام‌نویسی غیرحضوری افراد تبعی، یکی از امکانات سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین اجتماعی است که بیمه‌شدگان، مستمری‌بگیران بازنشسته و ازکارافتاده کلی تحت پوشش خدمات این سازمان می‌توانند با استفاده از آن، بدون مراجعه به شعب یا کارگزاری‌های رسمی سازمان، نسبت به ارائه درخواست به‌منظور نام‌نویسی افراد تحت تکفل خود اقدام کنند.

بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر تأمین اجتماعی، می‌تواند اعضای درجه یک خانواده تحت تکفل خود را در صورت دارا بودن شرایط قانونی، به‌عنوان بیمه‌شده تبعی ثبت کند تا این افراد نیز به تبع فرد بیمه‌شده اصلی، از خدمات درمانی و برخی خدمات بیمه‌ای سازمان تأمین‌اجتماعی استفاده کنند.

سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرده است در زمان بررسی درخواست نام‌نویسی غیرحضوری افراد تبعی در سامانه خدمات غیرحضوری این سازمان، نسبت افراد تبعی مورد نظر، به‌صورت برخط از پایگاه ثبت احوال استعلام می‌شود و اگر این نسبت تأیید نشود، اجازه ثبت درخواست داده نخواهد شد؛ به عنوان مثال حین ثبت درخواست در مورد افزودن همسر، وقوع عقد از پایگاه ثبت احوال استعلام می‌شود و همچنین امکان ثبت درخواست در مورد فرزندان دختر بالای ۱۸ سال سن که مطابق استعلام برخط از پایگاه ثبت احوال، ازدواج کرده‌اند، مقدور نیست، علاوه بر این برای تکمیل مراحل نام‌نویسی غیرحضوری در مورد فرزندان پسر بالای ۱۹ سال سن، به ثبت گواهی اشتغال به تحصیل معتبر از مراکز دانشگاهی نیاز است.

به‌منظور تحت کفالت قرار دادن پدر، مادر و شوهر، متقاضی باید ابتدا نسبت به ارائه درخواست بررسی کفالت اقدام کند که در صورت تأیید کفالت، نام‌نویسی فرد تبعی به‌صورت خودکار صورت می‌پذیرد، البته باید سن پدر و شوهر بالای ۶۰ و سن مادر بالای ۵۵ سال باشد، در صورت نداشتن شرایط سنی، وجود گواهی ازکارافتادگی از کمیسیون‌های پزشکی سازمان در مورد آنها الزامی است و در هر صورت، وجود گزارش و تأیید بازرس تأمین‌اجتماعی مبنی بر کفالت آنان توسط بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر، ضروری است.

بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر تأمین اجتماعی که قصد دارد همسر یا فرزندان خود را به شکل غیرحضوری، تحت پوشش بیمه‌ای خود درآورد، باید این شش مرحله را به ترتیب انجام دهد: در گام نخست، متقاضی (بیمه‌شده اصلی یا مستمری‌بگیر)، باید وارد سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین اجتماعی به نشانی اینترنتی es.tamin.ir شود و در صورتی‌که فاقد حساب کاربری در این سامانه باشد، با استفاده از گزینه «ثبت‌نام» می‌تواند نسبت به ایجاد حساب کاربری اقدام کند.

متقاضی پس از ورود به این سامانه، از منوی بیمه‌شدگان، خدمات نام‌نویسی، مشاهده و ثبت افراد تبعی توسط بیمه‌شده اصلی، وارد محیط درخواست غیرحضوری نام‌نویسی افراد تبعی می‌شود، سپس با انتخاب گزینه «اضافه کردن فرد تحت پوشش جدید» و وارد کردن کد ملی، تاریخ تولد و نسبت فرد تبعی و فشردن کلید «دریافت اطلاعات از ثبت احوال» اطلاعات فرد تبعی نمایش داده می‌شود، در صورت صحت اطلاعات دریافت‌شده از ثبت احوال، متقاضی باید نسبت به وارد کردن اطلاعات شهر محل تولد، شهر محل صدور و شعبه بیمه‌پردازی بیمه‌شده اصلی و بارگذاری مستندات مورد نیاز و فشردن کلید «تأیید و ادامه» اقدام کند. در صورتی که افراد تبعی تحت کفالت بیمه‌شده اصلی نام‌نویسی شده باشند، با فشردن کلید «به‌روزرسانی»، اطلاعات افراد تبعی در شعبه جدید به‌روزرسانی می‌شود.

به‌منظور نام‌نویسی غیرحضوری افراد تبعی با درخواست بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر، در برخی موارد لازم است تا تصویر برخی اسناد مورد نیاز مانند تصویر صفحات اول و دوم شناسنامه در مورد پدر، مادر، همسر یا شوهر و فرزندان دختر بالای ۱۸ سال سن، تصویر صفحه مربوط به ثبت مراتب وقوع عقد در سند ازدواج زوجین در مورد همسر یا شوهر، تصویر گواهی اشتغال به تحصیل در مورد فرزندان پسر بالای ۱۹ سال سن در سامانه بارگذاری شود.

کد خبر 749747

دیگر خبرها

  • پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی / مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • نرخ بیکاری در کشور به ۸.۱ درصد کاهش یافت
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی | مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • ۱۳۰ هزار کارگر در استان کرمان مستمری بگیر تامین اجتماعی هستند
  • کاهش مقرری بگیران بیمه بیکاری در خراسان شمالی با حمایت از واحدهای تولیدی
  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • ۷۵۰۰۰کارگرتحت پوشش تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد هستند
  • فراهم شدن امکان نامنویسی غیرحضوری افراد تبعی بیمه‌شده و مستمری‌بگیر اصلی