Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط: در پی شروع ویروس کرونا در کشور و با توجه به موانع و مشکلات پیش آمده برای بیمه‌شدگان سازمان تأمین اجتماعی؛ دولت تصمیماتی را در ستاد ملی کرونا برای حمایت افراد آسیب دیده و شاغل ویروس کرونا در دستور کاری خود قرار داد.

برهمین اساس از ۲۳ اسفند ماه ۹۸، وزارت کار و سازمان تأمین اجتماعی طی اطلاعیه‌ای اعلام کردند که بیمه شدگان متأثر از شیوع ویروس کرونا می‌توانند در سامانه اعلام شده از سوی وزارت کار برای دریافت بیمه بیکاری ثبت نام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در پی ثبت‌نام حجم قابل توجهی از بیمه‌شدگان سازمان تأمین اجتماعی در این سامانه، لیست تعدادی از آن‌ها برای واریز از سوی سازمان برنامه و بودجه به این سازمان ارسال شد و از ۲۴۱ هزار نفر مشمول دریافت مقرری بیمه بیکاری در اسفندماه تاکنون ۱۰۳ هزار نفر حقوق بیمه بیکاری مقرر را دریافت کرده‌اند و قرار است تعداد باقیمانده از این افراد نیز به‌زودی مقرری بیمه بیکاری خود را دریافت کنند.

برهمین اساس، مهدی شکوری؛ مدیرکل امور بیمه‌شدگان سازمان تأمین اجتماعی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره زمان واریز مقرری بیمه بیکاری افراد آسیب دیده از کرونا گفت: طبق اعلام سازمان برنامه و بودجه مبلغ یک هزار و ۲۷۶ میلیارد تومان برای پرداخت مقرری بیکاری برای اسفند ۹۸ و فروردین ۹۹ در نظر گرفته شده است.

وی تصریح کرد: همچنین لیست ۳۳۸ هزار نفر از مشمولان دریافت مقرری بیمه بیکاری فروردین همراه با مشخصات کامل و شماره شبا به سازمان برنامه و بودجه ارسال شده است که براساس هماهنگی‌های صورت گرفته، طی یک یا دو روز آینده مبلغ مقرری بیمه بیکاری به حساب این افراد واریز خواهد شد.

مدیرکل امور بیمه‌شدگان سازمان تأمین اجتماعی همچنین در ارتباط با لیست مشمولان دریافت مقرری بیمه بیکاری در اردیبهشت ما نیز گفت: در این زمینه هنوز پایشی انجام نشده و باید منتظر لیست کارفرمایان تا آخر خرداد باشیم و براساس این لیست، مقرری بیمه بیکاری پرداخت می‌شود.

شکوری درباره رقم پرداخت مقرری بیمه بیکاری در سال ۹۹ خاطرنشان کرد: دو سوم ۵۵ درصد حداقل دستمزد حقوق پایه که امسال رقم آن یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان در نظر گرفته شده است؛ به عنوان مقرری بیمه بیکاری ناشی از شرایط کرونا برای افراد مشمول واریز می‌شود همچنین به ازای هر فرد تحت تکفل، ۵ درصد حق دستمزد نیز به آن‌ها داده خواهد شد.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: حقوق بیمه بیکاری بیمه بیکاری کرونا تأمین اجتماعی ویروس کرونا صراط نیوز بیمه شدگان سازمان تأمین اجتماعی مقرری بیمه بیکاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۱۲۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دسترسی کودکان فرانسه به گوشی و شبکه اجتماعی محدود شود

یک گروه کارشناسی توصیه کرد فرانسه باید استفاده از گوشی‌های هوشمند و شبکه‌های اجتماعی را برای کودکان و نوجوانان محدود کند.

به گزارش ایسنا، این گروه در بحبوحه نگرانی‌های فزاینده جهانی نسبت به تاثیر منفی گوشی‌های هوشمند و شبکه‌های اجتماعی بر ذهن‌ کودکان و نوجوانان، توسط امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه تشکیل شده است.

این کارشناسان در گزارشی اعلام کردند کودکان زیر ۱۱ سال، باید از داشتن تلفن همراه منع شوند و استفاده از تلفن‌های هوشمند با قابلیت دسترسی به اینترنت، باید برای افراد زیر ۱۳ سال ممنوع شود. همچنین اپلیکیشن‌های شبکه اجتماعی باید برای کاربران زیر ۱۵ سال ممنوع شود و افراد زیر ۱۵ سال، فقط باید به پلتفرم‌هایی که اخلاقی تلقی می‌شوند، دسترسی داشته باشند. آنها گفتند قانونگذاران وظیفه دارند تصمیم بگیرند که چه پلتفرم‌هایی را می‌توان اخلاقی در نظر گرفت.

مکرون که به دنبال افزایش حمایت‌ها از خود در نظرسنجی‌های عمومی است، در ژانویه وعده داد پیش نویس قوانین سختگیرانه‌تری را برای محدود کردن زمان استفاده کودکان از گوشی و استفاده ازشبکه‌های اجتماعی معرفی کند. تلاش‌های او نشان‌دهنده نگرانی‌های روزافزون بین‌المللی در میان والدین، روان‌شناسان و سیاست‌گذاران است که فناوری‌های جدید ممکن است بیش از آنکه مفید باشد، به سلامت روان خردسالان، آسیب برسانند.

در این باره جراح کل آمریکا در سال میلادی گذشته، اعلام کرد شبکه اجتماعی می‌تواند به سلامت روان افراد کم سن و سال، آسیب عمیقی وارد کند و از شرکت‌های فناوری خواست از کودکان که مغز آنها در مراحل رشد حساسی است، حفاظت کنند.

این گروه کارشناسی که در آن، سروان موتون، متخصص مغز و اعصاب و آمینه بنیامینا، استاد روانپزشکی حضور دارند و همچنین شامل کارشناسان آموزش، حقوق و فناوری است، روز سه‌شنبه یافته‌های خود را به مکرون ارائه کرد.

در حال حاضر هیچ زمان مشخصی برای قانون جدید وجود ندارد و مشخص نیست که تا چه حد به توصیه‌های کارشناسان، عمل خواهد شد. این گروه اعلام کرد هر گونه حرکتی، باید بر تشدید قوانین برای شرکت‌های فناوری تمرکز کند. موتون در یک نشست خبری گفت: اینها کسانی هستند که در درجه اول مسئول هستند.

بر اساس گزارش رویترز، این گزارش همچنین نشان داد سپری کردن زمان طولانی در مقابل صفه گوشی، بر خواب کودکان تاثیر منفی می‌گذارد و یکی از عوامل چاقی مفرط آنها است. همچنین، شبکه اجتماعی می‌تواند خطر اضطراب و افسردگی را افزایش دهد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری
  • نرخ بیکاری در کشور به ۸.۱ درصد کاهش یافت
  • افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در دولت تصویب شد/ حداقل بگیران ۳۵ درصد
  • کاهش مقرری بگیران بیمه بیکاری در خراسان شمالی با حمایت از واحدهای تولیدی
  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • حقوق و بیمه کارگران شهرداری بندرعباس به روز شد
  • دسترسی کودکان فرانسه به گوشی و شبکه اجتماعی محدود شود
  • فراهم شدن امکان نامنویسی غیرحضوری افراد تبعی بیمه‌شده و مستمری‌بگیر اصلی