Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار ویژه آبادان گفت: هیچ دستگاه، شرکت و یا موسسه ای حق ندارد به بهانه تعطیلی و نیمه تعطیلی ها در آبادان از حقوق و مزایای کارکنانش بکاهد و یا آنها را اخراج کند، کارکنان، متخلفین را معرفی کنند.

سید زین العابدین موسوی امروز در گفت و گو با خبرنگار برنا در آبادان با بیان اینکه اگر توفیقی هم تا حالا حاصل شده، به دلیل همکاری بخش عظیمی از مردم نجیب آبادان بوده است، اظهار کرد: اگر آمار ابتلا افزایش یابد علتش بی اهمیتی کسانی است که نه تنها در خانه نمی نشینند، بلکه هر روز برای ورود، خروج و تفریحی شان با آنها مجادله داریم و به زحمات و همراهی مردم بی احترامی می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر این افراد دستورالعمل های قرنطینه را جدی نگیرند برنامه جدی برای برخورد قانونی داریم.

او با اشاره به افرادی که مبتلا هستند و خود را قرنطینه نموده اند، گفت: این دسته افراد به طور کلی نباید با کسی کوچکترین رابطه ای داشته باشند و باید خانواده هایشان آنها را در محیطی کاملا بسته قرار دهند و فقط تغذیه آنها را با رعایت اصول بهداشتی تامین کنند.

فرماندار ویژه آبادان بیان کرد: همچنین لازم است، دانشکده علوم پزشکی آبادان مشخصات و آدرس افراد مبتلای خود قرنطینه و حتی افرادی که دوره نقاهت را در خانه می گذرانند را در اختیار پلیس بگذارد تا نظارت جدی بر ارتباطات آنها شود.

رییس شورای سلامت شهرستان آبادان با اشاره به ادامه روند عفونت زدایی شهرستان، اضافه کرد: در نظر است مسوولیت و اجرای امر ضد عفونی در وجب به وجب آبادان و به طور مستمر در برنامه ای مدون به همه ادارات، سازمان ها، موسسات دولتی، همه دستگاه های اجرایی، عمومی، نظامی، انتظامی، خصوصی و سمن ها واگذار شود.

رییس شورای تامین شهرستان آبادان تاکید کرد: هیچ دستگاه، شرکت و یا موسسه ای نباید به بهانه تعطیلی و نیمه تعطیلی ها در آبادان از حقوق و مزایای کارکنانش بکاهد. کارکنان، متخلفین را معرفی کنند.

معاون استاندار خوزستان با اشاره به نظارت ها بر بازار و اصناف بیان کرد: اگر گران فروشی احدی از واحدی های صنفی برای دستگاه نظارتی و متولی در این شرایط اثبات شد علاوه بر پلمپ طولانی مدت به دلیل سوء استفاده از وضعیت، گران فروشان به دستگاه قضایی معرفی می شوند و برخورد قانونی با آنها صورت می‌گیرد و لیست آنها در این شرایط به مردم اعلام می شود. همچنین هیچ واحد صنفی خارج از دستورالعمل حق فعالیت ندارد.

او با اشاره به ارایه سرویس های بانکی به موقع توسط بانک های شهرستان، افزود: بانک ها مکلفند علاوه بر شارژ خودپردازها و انجام نیازهای مردم به صورت غیر حضوری، کارت های سوخته شده و یا مفقودی را تعویض و سریعا بدست متقاضیان برسانند.

موسوی همچنین به بسته های کمک‌ معیشتی خوبی که به افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی تعلق گرفته اشاره کرد و افزود: در صدد ارتقای خدمات بیشتر نیز هستیم، لذا از دستگاه های مختلف می خواهم برنامه ریزی کنند از محل اعتباراتشان بسته حمایتی در اختیار پرسنل تحت امر خود قرار دهند و موضوع اعتبار را با اداره کل خود، حل کنند.

نماینده عالی دولت در آبادان تاکید کرد: اداره کار سریعا بیمه بیکاری را برای همه افراد بیکار شده مطابق دستورالعمل های جدید برقرار و به اینجانب گزارش دهد.

فرماندار ویژه آبادان اضافه کرد: همچنین تمام پیمانکاران و بخش خصوصی که در تعطیلی به سر می برند، بیمه کارکنان خود را بپردازند و کسی را اخراج نکنند همچنین مقرر است به آنها وام های کم بهره مناسب پرداخت شود.

موسوی در پایان از دادستان آبادان که با جدیت در حال رصد اوضاع و برخورد با متخلفین است تشکر و قدردانی کرد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: قرنطینه شهروندان بیمه بیکاری بانک ها پیمانکاران دانشکده علوم پزشکی آبادان فرمانداری آبادان کرونا ویروس بیمه کارکنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۰۱۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع ۱۰۰۰ بسته معیشتی در «قرار دوازدهم» بقاع متبرکه گیلان

حجت الاسلام اسماعیل تدینی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به برگزاری طرح قرار دوازدهم در بقاع متبرکه گیلان و در آستان امامزادگان امیر حیدر و امیر احمد امیربنده رودسر اظهار کرد: با اجرای این طرح یک هزار بسته معیشتی به ارزش ۵۷۳ میلیون تومان بین نیازمندان توزیع شد.

وی با بیان اینکه این بسته‌های معیشتی از درآمد موقوفات، نذورات بقعه متبرکه و کمک خیرین تهیه شده است، افزود: در جریان این مراسم ۳۱۳ بسته معیتشی به ارزش ۱۵۷ میلیون از طریق مراکز افق بقاع متبرکه و مؤسسات حمایتی در جامعه هدف توزیع شد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه گیلان ادامه داد: در جریان برگزاری این طرح کمک هزینه ترک اعتیاد به ارزش ۱۱ میلیون تومان برای ۱۱ نفر و کمک هزینه درمان و خرید دارو به ارزش ۲۴ میلیون تومان برای ۱۹ نفر از دیگر بخش‌های طرح قرار دوازدهم اردیبهشت ماه امسال بوده است.

وی اضافه کرد: در طرح قرار دوازدهم اردیبهشت ۱۴۰۳ تجهیزات آزمایشگاهی و بیمارستانی از جمله یک دستگاه اکسیژن ساز به ارزش ۱۰ میلیون تومان تهیه و در اختیار مراکز درمانی گیلان قرار گرفت.

تدینی گفت: کمک به تعمیرات خانه نیازمندان به مبلغ ۱۵ میلیون تومان، کمک هزینه تأمین وسایل منزل برای نیازمندان به مبلغ ۸۷ میلیون تومان از دیگر بخش‌های طرح قرار دوازدهم اردیبهشت بوده است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه گیلان اعلام کرد: از ابتدای امسال تاکنون بیش از یک میلیارد تومان برای اجرای طرح قرار دوازدهم از محل درآمد موقوفات، نذورات بقاع متبرکه و کمک‌های خیرین هزینه شده است.

کد خبر 6095116

دیگر خبرها

  • پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری
  • اسرار قانون کار؛ ۱۰ به اضافه یک راز که از کارگران پنهان می‌کنند
  • توزیع بسته های معیشتی بین نیازمندان شاهرود
  • اعمال ممنوعیت جابجایی دام و برخورد با متخلفین در کاشمر
  • توزیع ۱۰۰۰ بسته معیشتی در «قرار دوازدهم» بقاع متبرکه گیلان
  • بیکاری معضلی جدی/ ضرورت رفع مشکلات حوزه کشاورزی
  • اولویت اول مجلس دوازدهم رفع مشکلات معیشتی مردم باشد
  • باید افراد اصلح را به مردم معرفی کنیم
  • کاهش ۲۳ درصدی حوادث کار در کرمانشاه
  • تعطیلی دو روزه، بهره‌وری نیروی کار را افزایش می‌دهد/ثبت ۲۸ هزار فرصت شغلی در سامانه ملی